Ochrana osobních údajů

24.5.2018

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů na klapramy.eu

U nás ve společnosti Business Storage Logistic s.r.o, která je provozovatelem e-shopu klapramy.eu, máme ochranu a důvěrnost vašich údajů za velmi důležitou. Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme v souladu jak s ustanoveními Českých právních předpisů (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.), tak i Evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679).

 

SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je:

Business Storage Logistic s.r.o.
kancelář: Na Průhonu 294, 413 01 Roudnice nad Labem-Vědomice
sídlo: Na Výsluní 1308, 277 11 Neratovice
IČO: 28548892 | DIČ:CZ28548892

Pro jakékoli dotazy ohledně ochrany osobních údajů nás neváhejte kontaktovat na email: info@bslogistic.cz

 

ÚČELY A PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní údaje, která zadáte na našem eshopu klapramy.eu zpracovávme za účelem vyřízení vaší objednávky (zaslání zboží, provedení úhrady, fakturace či reklamace), a to z důvodu právního titulu plnění smlouvy. Bez zpracování vašich osobních údajů bychom nemohli Vaši objednávku vyřídit. 
Pro pracováváme následující osobní údaje: jméno, příjmení, dodací a fakturační adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, IP adresu.
Takto získané osobní údaje zpracováváme po dobu, kterou nám ukládají zákony o účetnictví (zák. č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, § 35, odst. 2, ve znění pozdějších předpisů).

Jestliže nám napíšete přes kontaktní formulář nebo na konkrétní e-mailovou adresu, žádné osobní údaje dále nezpracováváme. Vaše údaje použijeme jen abychom Vám mohli odpovědět.

Telefonní hovory u nás nenahráváme, nemonitorujeme.

 

PŘENOS OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Veškeré osobní údaje získané od zákazníků využíváme výhradně pro nás, chráníme před zneužitím a neposkytujeme nikomu jinému bez předchozího upozornění nebo vašeho souhlasu.

Externím společnostem, které pro nás zajišťují pomocné služby (např. dopravu, plateby nebo správu - rozvoj eshopu klapramy.eu) a orgány státní moci, osobní údaje poskytujeme v minimálním rozsahu, abychom mohli fungovat.

Jde zejména o tyto činnosti:

  • pro doručení objednávky předáváme osobní údaj smluvnímu přepravci Toptrans, případně dalším (Česká pošta, DPD, PPL)
  • portálu Heureka.cz předáváme vaše osobní údaje pro zjištění vaší spokojenosti s nákupem, a to po každém nákupu; předáváme vaši e-mailovou adresu a informaci o zakoupeném zboží
  • za účelem vývoje a správy e-shopu klapramy.eu a jeho nákupního procesu mají k vašim osobním údajům přístup náš dodavatel informačního a eshopového řešení, firma Cybersoft s.r.o., IČ:25856294

 

COOKIES

 

Cookies jsou soubory, které se při procházen ístránek klapramy.eu ukládají ve vašem zařízení a pokud je nesmažete, jsou při další návštěvě znovu využity (např. košík si pamatuje, co jste do něj při předchozí návštěvě vložili). Cookies používáme ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení vaší příští návštěvy, zejména pak pro tyto činnosti:

  • ukládání nasrtavení, aby náš esho fungoval dobře
  • registrace a přihlášení - cookies vám pomohou, abyste se nemuseli stále přihlašovat
  • cookies nám pomáhají při zjišťování pokusů o zněužití našich stránek
  • analýzy. Pomocí cookies shromažďujeme data pro naše analytické nástroje,
  • marketing. Cookies využíváme pro vyhodnocení našich marketingových kampaní

Pomocí cookies souborů vás nemůžeme identifikovat, neshromažďují osobní údaje.

JAK ODMÍTNOUT POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES?

Cookies můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče, návod na jejich odstranění najdete v nápovědě vašeho prohlížeče.

Budete-li používat naše stránky beze změny nastavení, budeme to považovat za souhlas s používáním cookies na našich stránkách.

 

ANALYTICKÉ NÁSTROJE WEBU

 

Statistická data

Pokud využíváte naše webové stránky, shromažďujeme statistické údaje o vaší aktivitě, které dále využíváme ke zlepšení našich služeb.

Google Analytics

Služba, která umožňuje analýzu našeho e-shopu. Je od společnosti Google Inc. („Google“). Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

Sklik, Adwords
Tyto služby jsou marketingové nástroje, které nám umožňují nabízet naše služby novým nebo stávajícím zákazníkům. Poskytují je společnosti Google nebo Seznam. Aby služby fungovali správně, využívají cookies.

 

VAŠE PRÁVA

 

Máte právo:

  • získat informace o datech, která o vás zpracováváme
  • Vaším přirozeným právem je obdržet informace o vašich datech, které o vás zpracováváme.
  • na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů
  • na omezení zpracování
  • vznést námitku proti zpracování.
  • na výmaz je n v některých případech.
  • na přenesení vašich údajů

Jste-li přesvědčení, že s vašimi daty nepracujeme jak bysme měli, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, 

Máte dotaz? Potřebujete cokoli upřesnit? Neváhejte nás kontaktovat na spravce@bslogistic.cz

 
 
 
 
 

 

 
Zobrazit klasickou verzi

Technické řešení © 2018 CyberSoft s.r.o. cd

 
 
 

K provozování našeho webu www.klapramy.eu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.... Více zde...